АЛЕКСАНДРА БОГДАНСКА ПОДКРЕПЯ БАСКЕТБОЛА В ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

АЛЕКСАНДРА БОГДАНСКА ПОДКРЕПЯ БАСКЕТБОЛА В ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ

0 Коментара

Александра Богданска

Четири месеца след получаване на титлата Мис „Национален отбор“, Александра Богданска е твърдо решена да насочи цялото си внимание и време за промотиране на дейности, свързани с любимия й спорт.
Съвместно с Българската федерация по баскетбол и Ротаракт Клуб „София-Балкан“ тя ще работи за популяризирането на хората с увреждания, за които баскетболът е начин да преодолеят бариерата на своето увреждане.
Баскетболът по принцип е много труден спорт и въпреки, че е колективна игра, изисква индивидуален подход на всеки един от играчите. При баскетбола на инвалидни колички важи същото, само че не само трябва да се играе с топката, но и да се управлява количката едновременно.
Как се играе баскетбол на инвалидни колички, Александра ще се убеди лично като присъства на една от тренировките на отбора по „извънземен баскетбол“ тази вечер от 20 часа в баскетболната зала на стадион Васил „Левски“.

Източник: petel.bg

(http://petel.bg/ALEKSANDRA-BOGDANSKA-PODKREPYA-BASKETBOLA-V-INVALIDNI-KOLICHKI__23404)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>