Мис „Национален отбор по баскетбол“ Александра Богданска облече булчинската рокля (снимки) – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Мис „Национален отбор по баскетбол“ Александра Богданска облече булчинската рокля (снимки)

0 Коментара

a40_471x312

В началото на февруари Александра Богданска беше забелязана да мери булчинска рокля в бутика на „Романтика фешън“. Жълта медия веднага написа, че Мис „Национален отбор по баскетбол“ се готви за сватба със своя любим баскетболист на „Академик“ (Благоевград) Никола Трайков. Александра се запознала с Никола покрай изявите си като Мис „Национален отбор по баскетбол“ миналата година и от тогава насам са неразделни.

a41_697x465

Слуховете за женитбата обаче се оказаха неверни.
„Ха-ха отдавна не съм чела нещо толкова смешно за себе си. Аз току що навърших 20 години и последното, за което мисля, е женитба. Студентка съм първа година и образованието ми е главен приоритет. Освен това не мога да се омъжвам докато нося короната на Мис „Национален отбор“. Подписала съм договор с РАРА АВИС, а Маги (Вълчанова) е много стриктна по отношение на спазване на клаузите му“, смее се Александра.

a42_315x206

Всъщност причината, поради която Александра беше забелязана в булчинки рокли, е новия брой на списание „Сватбен Каталог 2014″ за март-април. За този каталог Александра позира в рокли на „Romantika Fashion“, „Arety“, „Марина-Радина“ и др.

a43_309x206

Източник: http://petel.bg/

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>