Мис “Национален отбор- баскетбол” Алекс Богданска се изправя срещу националите в благотворителен турнир – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Мис “Национален отбор- баскетбол” Алекс Богданска се изправя срещу националите в благотворителен турнир

0 Коментара

New Picture

Мис „Национален отбор по баскетбол” Александра Богданска ще излезе на терена като баскетболен играч, за да подкрепи деца в неравностойно социално положение. Красавицата призовава всички свои фенове, които обичат и играят баскетбол да я подкрепят.

„Много съм развълнувана. За първи път ще се поставя на мястото на играчите и ще усетя тръпката да си истински част от играта. Надявам се да ме подкрепят играчи с по-добри умения по баскетбол от моите собствени, за да можем да спечелим специалните награди.

Ще се получи голямо шоу, сигурна съм. Запишете се да участвате и елате да се забавляваме заедно!”, призовава Алекс.

Благотворителен пролетен турнир по баскетбол във формат 3х3 ще се играе през март в спортната зала на УНСС. Надпреварата ще се проведе в три поредни недели, като в момента тече записването на отборите. Голямата награда за отбора победител в края ще е мач срещу националния отбор 3×3.

Участниците ще бъдат разделени в 8 групи по 4 отбора, като след мачове всеки срещу всеки първите два тима от всяка група ще се класират за финалната фаза. Максималният брой записани участници в отбор са 5 (трима титуляри и две резерви), като преди финалната фаза може да се прави по една смяна в отбор. При постъпили повече заявки за участие форматът може да бъде разширен. Единственото изискване е играчите да са с навършени 16 г. и да нямат картотека за НБЛ (допускат се играчи от „А“ група).

Таксата за участие в турнира е еднократна 10 лв. на играч от всеки отбор за целия турнир, като срещу това играчите ще получат по минимум три мача в две поредни седмици. Част от събраните средства ще отидат за благотворителност за деца в неравностойно положение. Ще има и предметни награди за най-добрите в турнира.

 

Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=332589

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>