Баскетболистите на Исландия пристигнаха във Варна късно снощи. – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Баскетболистите на Исландия пристигнаха във Варна късно снощи.

0 Коментара

Треньорът на националите Тити Папазов и Мис „Национален отбор“ ги посрещнаха пред Гранд хотел „Варна“.
Националния отбор на Исландия пристигна в 2:00часа с 4 часа закъснение. След дългото пътуване с автобус от Румъния баскетболистите бяха видимо уморени. На входа на хотела ги очакваше красивия и винаги усмихнат талисман на „лъвовете“ Александра Богданска, която ги приветства традиционно с народна носия и мускали розов парфюм. След първоначалната си изнената посрещането видимо подобри настроението на играчите, които с удоволствие си взеха по мускалче от кошничката и отправиха благодарности към Алекс.

„Повече от 3 часа чакахме гостите да пристигнат, мислех си че са се уплашили и са се отказали… хаха! Пожелах им приятно прекарване в България. Късмет не им пожелах, защото късмет пожелавам само на моите момчета.. Много се вълнувам за мача утре, нямам търпение да видя победата! – сподели Александра.
Утре Националният отбор по баскетбол на България се изправя срещу Исландия във втория мач от квалификацията за европейското първенство през 2015г.
Българите стартираха успешно с победа в първия мач срещу Румъния в Констанца на 01.08.2013г.
За тези, които имат желание да подкрепят баскетболистите на живо могат да си закупят билети на място преди мача. За възрастни билетите са 4 лв. а за деца – 2 лв. Мачът ще се играе в зала „Конгресна“ на двореца на културата и спорта във Варна.

 

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>