Вероника показа какво е да имаш голямо сърце – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Вероника показа какво е да имаш голямо сърце

0 Коментара

131379

 

Небезизвестната моделка и „Мис Автомобилизъм“ Вероника Стефанова стартира своята социална кампания срещу анорексията. Това е лично нейна кауза, тъй като тя самата е преборила коварната болест преди време и иска да помогне на други млади момичета и изобщо хора, които имат подобни проблеми.

„Искам да изпратя послание до всички млади момичета, които са в рискова възрастова група да знаят, че суетата е нещо излишно. Зад всяка снимка или клип на техен идол стои цял екип от гримьори, фризьори, фотографи и фотошоп. Не трябва да се стремят да бъдат перфектни, за да могат да бъдат себе си. Нека просто хората ги приемат такива, каквито са. Не се притеснявам, че говоря открито за тази болест, защото се гордея, че съм се преборила с нея и съм готова да помогна на всяко момиче, което има нужда“, заяви Стефанова специално пред Sportonline.bg

„При разговорите често им казвам, че трябва да ценим всеки ден от живота си, хората около нас, работата ни, храната с която се храним, здравето си, и да не се предаваме“, добави тя.

Вероника е прекарала празниците с най-близките си хора и сподели, че е успяла да си почине след многото ангажименти през миналата година. Тя обяви готовност, за нови проекти и пожелава на всички успехи през новата 2014 година.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>