Италия е в София, посрещнаха ги Мис Национален отбор и 20 фена – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Италия е в София, посрещнаха ги Мис Национален отбор и 20 фена

0 Коментара

photo_big_295761  Съперникът на България в първата световна                    квалификация – Италия – вече е в София. Скуадра Адзура пристигна навреме с чартърния си полет от Пиза, и бе посрещнат от близо 20 свои фена на аерогара София. Колоритното посрещане включваше освен момчетата и момичетата с фланелки на различни италиански отбори, няколко ловци на автографи, и Мис Национален отбор-футбол Тереза Райкова. Тя раздаде на италианците вече по традиция, наложена от другите две Мис Национален отбор – баскетбол и волейбол – по мускалче с розова вода.

Цялата делегация се появи в елегантни черни костюми, а футболистите не отказаха на никой от чакащите ги фенове снимки и автографи.

За по-лесното излизане на „адзурите“ от Терминал 2, полицията бе отцепила доста широк коридор, по който да се минава. Изненадващо, нямаше твърде голям медиен интерес на Летището. Директно оттам, италианците се отправиха към Националния стадион „Васил Левски“ за тренировка и пресконференцията на Чезаре  Прандели, и чак след това ще се настанят в хотел „Хилтън“.

Ивайло Йовчев         

Източник: Гонг (http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=295761)

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>