Виктория Колева – Ангелът на волейболистите – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Виктория Колева – Ангелът на волейболистите

0 Коментара

00374424

Виктория Колева, мис „Национален отбор“ – волейбол подкрепяше Националите ни по време на финалните срещи в зала „Арена Армеец“. Преди това Виктория посрещна на летището чуждите отборите и им подари мускали с розов парфюм. С лъчезарната си усмивка Мис „Национален отбор“ – волейбол предизвика симпатиите не само на феновете, но и на играчите и треньорите. Специално за Световната лига Вики се беше облякла в трикольора и добави крила към ангелското си излъчване, които се превърнаха в нейна запазена марка. Въпреки последните загуби България е четвърта в света по волейбол и номер едно в българския колективен спорт. „Според мен българите се представиха много достойно. Нека не забравяме, че играха срещу най-добрите отбори в света. Станахме четвърти, което е голям успех за спорта ни. Не виждам причина за критики към момчетата, те положиха много усилия. Ще продължа да ги подкрепям и в Лондон, истинския фен и празнува, и плаче с отбора си. Аз вече се превърнах в такъв за „моя“ отбор“, сподели след мачовете Виктория.

Viki_Krila

През цялото време на мачовете на България, Виктория стоеше права зад играчите като по този начин показваше уважението си към тях, към играта и демонстрираше подкрепата си. „Да стоиш през целия мач права на токчета само за да подкрепяш отбора във всеки един момент е много уморително. Да преживяваш всяка точка, всяка победа и загуба може да ти донесе безсънни нощи. Именно в това е смисълът на талисмана – да дава пример. За съжаление тя не може да повлияе на резултата на мача, но може да изрази своята подкрепа. Горда съм с първите изява на Вики. Публиката я прие в своите редици. Сега всяко малко момиченце, което я види иска да има крила“, разказва Маги Вълчанова, създател на мис „Национален отбор“.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=374424

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>