Звездно жури на кастинга за мис “Национален отбор” – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Звездно жури на кастинга за мис “Национален отбор”

0 Коментара

На 16 май във Велико Търново започва регионалният кастинг за мис „Национален отбор”.

Любо Ганев, Цанко Цветанов, Петър Михтарски, Георги Младенов, Димитър Димтров-Херо и Едуарт Ераносян ще журират във всеки от градовете.

Кампанията на уникалния риалити-формат, патентован за първи път от българин,стартира точно преди 15 дни. До момента, желанието си да участват в кастинга за официален талисман на българските национални отбори по футбол, волейбол и баскетбол заявиха 784 момичета от цяла България.

Освен знаменити български спортисти, на регионалните кастинги ще присъстват и Магдалина Вълчанова, създател на конкурса, както и професионален психолог. Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

* * * * * * *Мис “Национален отбор” ще бъде коронясана през юни тази година след национален конкурс под формата на кастинг в 7 (седем) български града по време на финална церемония за връчването на титлите и короните, която ще бъде излъчена в ефира на БНТ.
Кастингът започва онлайн на официалниата страница на конкурса www.missnt.com (Miss National Team) с попълването на формуляр, който съдържа 25 въпроса, повечето от които стандартна информация за кандидата. Задължително условие за участие са навършени 18 години. Във формуляра има и въпроси, които изискват по-задълбочен отговор – преценка по отношение на личните артистични умения, лично мнение относно различни спортове (футбол, волейбол, баскетбол, а също хокей, йога и шах), както и лична позиция към твърдения от типа на “прическата е по-важна от грима”, “по-добре е да си само умна, отколкото само хубава”, “по-добре е партньорът във връзката да те обича повече, отколкото ти него”, “харесвам света и хората около мен”.
Предвижда се възможност за записване на място ден преди датата на кастинга в съответния град както следва: за Велико Търново записването на място ще бъде на 15.05, за Варна – 17.05, за Бургас – 19.05, за Стара Загора – 21.05, за Пловдив – 28.05, за Благоевград – 30.05. и за София – 01.06. Информация за мястото на записване ще бъде публикувана на www.missNT.com
След изпращането на формуляра, селектираните кандидатки получват покана за кастинг на живо. Той започват на 16 май във Велико Търново и ще протича под формата на събеседване с жури от трима: Маги, професионален психолог и спортист от съответния град с национална или световна популярност. На поканата да участват в журирането на кастинга по градове и да мотивират и вдъхновят с присъствието си кандидатките се отзоваха Цанко Цветанов (Велико Търново), Димитър Димитров-Херо (Бургас), Георги Младенов (Стара Загора), Едуард Ераносян (Пловдив), Петър Михтарски (Благоевград), Любо Ганев (София). Единственият отговор, който организаторите очакват, е от Варна. Психолозите в журито са Весна Ненчева и Йордан Танковски.
След провеждането на кастинга по градове, ще бъдат определени  финалистките на конкурса. Те ще преминат последния му етап, в който ново жури ще определи кои три момичета печелят титлите Мис “Национален отбор” – футбол”, Мис „Национален отбор“ – волейбол и Мис „Национален отбор“ – баскетбол. По време на бляскава телевизионна церемония трите момичета ще бъдат коронясани и провъзгласени за официални талисмани на национални спортни отбори. Това ще се случи за първи път в света.
* * * * * * *
Какви привилегии и задължения носи титлата Мис “Национален отбор”?
Титлата ще бъде дадена на онези момичета, което докажат в най-висока степен, че са достойни за нея. След връчването й, нейните носителки ще започнат своята активнадейност, свързана с подкрепа на отборите, които  представляват – ще пътуват заедно с тях на важни състезания, ще присъстват на домакинските им мачове и ще имат задължението да създават позитивни нагласи към тях в България.Титлата ще се връчва за срок от две година, след което с нов конкурс ще бъдат избирани следващите носителки.
                                                                                                                                                                 Източник: www. dir.bg

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>