Избират нови „Мис национален отбор“ – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Избират нови „Мис национален отбор“

0 Коментара

0000221525-article

Националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол ще стартират предстоящия спортен сезон през есента с нови талисмани.

Новите носителки на титлите се избират точно две години след първия конкурс, на който Тереза Райкова, Виктория Колева и Александра Богданска станаха талисмани съответно на футболните, волейболните и баскетболните ни национали.

Трите девойки бяха неотлъчно до отборите по време на състезания, посрещаха и съперниците ни на родна земя.

„Най-важната задача за мен през тези две години като „Мис Национален отбор по баскетбол“ беше да върна феновете обратно в залите за баскетбол и да ги накарам отново да повярват в нашите момчета“, споделя Александра Богданска. Родената в Благоевград красавица е половинка на играещия в местния Академик баскетболист Никола Трайков.

Тереза Райкова пък първоначално искала да е талисман на волейболистите, но две години по-късно не пропуска мач на възпитаниците на Любо Пенев и не възнамерява да пропусне нито един мач на националния ни отбор, дори след като предаде короната на новата й носителка.

Определено най-натоварена с ангажименти беше Виктория Колева, която бе навсякъде с волейболистите, включително и на Олимпиадата в Лондон. Въпреки моментите на щастие с националния ни отбор по волейбол обаче, Виктория признава, че няма търпение да предаде титлата, за да може да сключи брак с дългогодишния си приятел.

Тази година кастингите ще старират през май, а записванията за желаещите да бъдат талисмани на националите вече започнаха на сайта на „Мис национален отбор“ и на Facebook страницата на конкурса.

По публикацията работи: Александър Попов

Източник: http://www.dnes.bg

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>