Миски въздишат по Мицански и Ивелин Попов – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Миски въздишат по Мицански и Ивелин Попов

0 Коментара

Тереза Райкова

Мис Национален отбор Тереза Райкова се възхищава от играта на тарана Илиян Мицански. Тя и предшественичката й Маги Вълчанова оплюха зализаните звезди на Италия.

Талисманът на националния отбор по футбол Тереза Райкова оплю италианците след мача от световните квалификации в София.

Тя изгледа срещата в компанията на предшественичката си Маги Вълчанова и двете се обединиха около мнението, че българските футболисти са по-красиви от зализаните звезди на Италия.

Миската призна, че се възхищава от играта на Илиян Мицански, въпреки че нападателят се появи като резерва в края на мача. Окото на Маги Вълчанова пък е хванал техничният номер 9 (б.а. Ивелин Попов).

Маги и Тереза споделиха, че много им се ходи в Бразилия и пожелаха на „лъвовете“ да играят все така добре както в първия мач срещу Италия.

На „Националния стадион“ бяха забелязани и останалите красавици, които взеха участие в конкурса за Мис Национален отбор – футбол, волейбол и баскетбол. Момичетата много се радваха, че са имали съприкосновение с футболистите.

Източник: bsport.bg  (http://www.bsport.bg/article-46296)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>