Мис „Национален отбор“ по баскетбол почва кампания за привличане на повече фенове – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Мис „Национален отбор“ по баскетбол почва кампания за привличане на повече фенове

0 Коментара

_MG_9646-

Първата в света мис “Национален отбор” по Баскетбол – Александра Богданска ще организира кампания за привличане на повече фенове да подкрепят Българския национален отбор по-баскетбол.

Красивата благоевградчанка е щастлива да бъде отново с националния отбор на България по баскетбол в София, за изключително важния им мач с Германия за квалификациите за Евро’2013 в Словения.

Алекс вече донесе късмет на момчетата в мача им с Швеция на 15 август играл се в зала „Универсиада“, но не беше с тях по време на гостуването им в Баку. „Много ме е яд, че загубихме от Азербайджан, но съм сигурна, че с Германия играта ще потръгне и  ще победим. Предстоящата среща е от изключителна важност и искам да призова всички фенове на баскетбола, а и не само тях, да дойдат в зала „Универсиада“ във вторник и заедно с мен да подкрепят момчетата. Баскетболът в момента има нужда от фенове, прекрасен спорт е, има и големи постижения в историята. Аз съм техен верен фен и ги подкрепям не само защото това е част от задълженията ми“, споделя Александра Богданска. „Празните трибуни много ме дразнят и мисля да организирам кампания за привличане на повече фенове на баскетбола, но ще разказвам за това по-късно. Искам да използвам известността си за нещо смислено и в полза на българския баскетбол.“ За срещата Алекс е подготвила екип досущ като на отбора, но доста по-женствен и секси. Ангажиментът на Алекс за предстоящата среща започва още на летището, където тя ще посрещне отбора на Германия.

По рано през годината Александра Богданска беше обявена за “Посланик на приятелството” от организаторите на “European Basketball Tour” 2012 провел се в зала „Арена Армеец“ в София.

Източник: novsport (http://www.novsport.com/news255981_1010.html)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>