Руса сексбомба открива рали „Стари Столици“ – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Руса сексбомба открива рали „Стари Столици“

0 Коментара

Русокосата Вероника Стефанова ще открие и закрие последното рали от Балканската рали купа „Стари столици“, което ще се проведе в Шумен на 4 и 5 октомври. Красавицата, която е Мис Автомобилизъм, беше коронясана като официално лице на БФАС през септември, ще бъде неотлъчно до състезателите и ще стиска палци за добро и безаварийно представяне.

В състезанието ще стартират лидерите в националния шампионат Димитър Илиев (навигатор Янаки Янакиев, Skoda Fabia S2000) и Крум Дончев (навигатор Петър Йорданов, Ford Fiesta R5), като разликата между тях е 18 точки в полза на настоящия шампион на България – 148 срещу 130.

25 екипажа са подали заявки за последния кръг от българския рали шампионат и надпреварата ще е много оспорвана.

Тази година рали „Стари столици“ ще бъде с по-компактен маршрут от 270,31 км, а на участниците – с 99,4 състезателни километра.

Сред заявените за старта в Шумен са и Мартин Сурилов/Здравко Здравков (Mitsubishi Lancer Evo 9), за които това е домашно състезание. При автомобилите със задвижване 4х4 ще се състезават и Георги Василев/Стефан Добрев (Mitsubishi Lancer Evo 8), както и Христо Манолов/Ангел Башкехайов, като техният Mitsubishi Lancer Evo 9 е в група Х.

Рали „Стари столици” е пети, последен кръг от Балканската рали купа. Тодор Славов/Добромир Филипов с Renault Clio R3 ще си гарантират титлата в Шумен, тъй като нито един от съперниците им не подаде заявка за участие в състезанието. Четвъртият кръг от надпреварата – рали „Солун” беше отменен и сега Славов е лидер с 17 точки.

Днес е опознаването на отсечките, утре от 9 до 12 часа е техническият преглед, а официалното откриване на рали „Стари столици” е в 16,30 часа пред Община Шумен. Първият етап – „Детелината”, стартира в 17,38 ч. График и карти на етапите може да намерите на адрес: www.rallystaristolici.com.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>