Стартира кастинга за нови спортни талисмани! – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Стартира кастинга за нови спортни талисмани!

0 Коментара

Националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол ще стартират предстоящия спортен сезон през есента с нови талисмани. Новите носителки на титлите се избират точно две години след първия конкурс, на който след тежък кастинг Тереза Райкова, Виктория Колева и Александра Богданска станаха талисмани съответно на футболните, волейболните и баскетболните ни национали.

Момичетата имаха не леката задача да съпровождат националните ни отбори на всички състезания, в които взимат участие, да посрещат техните съперници и да подкрепят момчетата във всичките им битки на спортния терен.

„Най-важната задача за мен през тези две години като „Мис Национален отбор по баскетбол“ беше да върна феновете обратно в залите за баскетбол и да ги накарам отново да повярват в нашите момчета“, споделя Александра Богданска, която вече е една от най-коментираните дами в баскетболните среди. 20-годишната Александра е вече звезда и в родния си Благоевград: „Спират ме на улицата за снимки и автографи. Титлата ми донесе много популярност, но съм убедена, че донесе много позитиви и за баскетбола като цяло.“ Миската и половинката й баскетболистът Никола Трайков, който играе в „Академик“ Благоевград, са сред най-звездните двойки в спортните среди.

Тереза Райкова, „Мис Национален Отбор по футбол“, е не по-малка звезда в родния си Плевен и в Пловдив, където следва висшето си образование. Тя признава, че е искала да се увенчае с короната на „Мис Национален Отбор по волейбол“, но сега две години по-късно с гордост носи титлата си. Миската вече е заклет фен на футбола и не възнамерява да пропусне нито един мач на националния ни отбор, дори след като предаде короната на новата й носителка.

Сред трите носителки на титлата „Мис Национален отбор“ най-натоварена с ангажименти беше Виктория Колева. Лъчезарният талисман на националния ни отбор по волейбол подкрепяше българските момчета по време на всички техни състезания. Късметлийският ангел, както вече я наричат във волейболните среди, придружи отбора и на Олимпиадата в Лондон през 2012 година. „Волейболът се превърна в страст, която няма да загърбя. Тази титла ми донесе много сълзи от радост и незабравими моменти с отбора. Надявам се следващата носителка на короната да донесе на нашите волейболисти още повече късмет“, коментира миската. Въпреки моментите на щастие с националния ни отбор по волейбол обаче, Виктория признава, че няма търпение да предаде титлата, за да може да сключи брак с дългогодишния си приятел.

Тази година кастингите ще старират през май и записванията за тях вече стартираха. Желаещите да участват могат да направят това на сайта на „Мис Национален Отбор“ или във Facebook страницата на конкурса:

Редактор Татяна Миланова от standartnews.com

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>