Участвай в кастинга за сезон 2014 – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Участвай в кастинга за сезон 2014

0 Коментара
Започва кастинг по избирането на Мис Национален отбор. Конкурсът е процес от 17 епизода, включващ избиране, подготовка и обучение на кандидатките за титлата “Мис Национален отбор” по футбол, баскетбол и волейбол, което дава възможност на звездно жури да избере правилно официалните талисмани на съответните отбори.
  Мис Национален отбор е нов, модерен начин за привличане на интереса на спортните фенове и на обществото като цяло. Основната идея на проекта е разпространяването, налагането и развитието на идеята – всеки отбор да има свой официален талисман – жив човек (момиче). Живият талисман може да бъде използван за рекламни цели и като допълнителна атракция във важните мачове и първенства.
   Това е иновативна идея не само за България, която има за цел да подкрепя спорта от една страна, а от друга да рекламира и насърчава спортната дейност. Би могла да бъде обучена, менажирана и направлявана да популяризира различни каузи, да промотира спортни събития и марки. Като официален талисман, тя се превръща в една от атракциите на медиите и публиката по време на мач, по време на всички съпътстващи промоционални дейности.
Победителките от конкурса “Мис Национален отбор” трябва да са красиви, атрактивни и да съзнават своя ангажимент към спорта и отбора, които представляват. Тяхната работа е да посрещат и приветстват на летището всички чуждестранни отбори, които гостуват на българските национални отбори по футбол, баскетбол и волейбол, преди мачовете им с тях.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>