Красотата среща спорта в големия финал на конкурса Мис Национален отбор – Мис Национален Отбор
Купи билет от eventim

Красотата среща спорта в големия финал на конкурса Мис Национален отбор

0 Коментара

 За трети път ще бъдат избрани талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Една от красивите победителки в конкурса  ще има възможност да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“. Билетите за събитието са вече в продажба.

На 20 ноември в „Булстрад Арена“ в Русе ще бъдат избрани новите три момичета, които ще носят титлите „Мис Национален отбор по футбол, волейбол и баскетбол“  през следващите две години. До финалния етап достигнаха само 16 момичета. Има представителки от Разград, Габрово, Плевен (2), София (3), Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора.

„Изключително съм благодарна на мeниджъмънта на „Булстрад Арена“, за подкрепата. Радвам се, че имаме възможността да направим големия финал именно в красивия град Русе, който е Европейска столица на спорта за 2016 година. Конкурсът ще се проведе за първи път извън София и за първи път ще бъде достъпен за феновете на  трите най-атрактивни колективни спорта в България. Зрителите ще имат възможност да се насладят на шоуто и на живо.  До сега конкурсът е бил организиран на закрити врати и е бил достъпен само за телевизионни зрители и официални гости”, разказва създателката на конкурса Маги Вълчанова.

Както в предишните издания и в тазгодишното, момичетата ще дефилират на изцяло авторска, българска музика изпълнена на живо от съответните артисти.

Източник: http://gong.bg/

Галерия: http://gong.bg/

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>